Ce facem

COLABORARI

Buna functionare a companiei noastre reusind sa se oglindeasca in colaborarile constructive atat pe plan intern cat si pe plan extern. Astfel, in ceea ce vizeaza sfera colaborarii, avem un partener important european de profil, companie cu care am dezvoltat o colaborare pe parcursul a peste zece ani, iar prin prisma acestui lucru, in prezent produsele noastre sunt valorificate pe piata din Europa cu precadere in GermaniaAustria si Elvetia, acestea constituind o piata pretentioasa atunci cand luam in discutie respectarea calitatii produselor, ori acesta este atuul nostru.

In ceea ce vizeaza profilul pe care ne focusam, produsele noastre cuprind urmatoarele: mesele sunt constituite din lemn masiv intr-o combinatie de stejar, cer si gorun.

Producem mese de interior rustice si antichizate dar cu linii si tendinte moderne, dar nu in ultimul rand cu finisaje ce lasa sa se vada eleganta stejarului salbatic, o activitate artizanala lucrata cu mare atentie si mult gust. Datorita pastrarii fibrei originale si rustice ale lemnului, fiecare blat de masa este in parte unicat.

Crapaturile si nodurile existente de pe suprafata blatului rezultand in urma procesului natural de trsnsformare al lemnului, de la forma lui initiala pana la finalizarea procesului de fabricatie, care mai apoi au fost atent lucrate si finisate manual pastrandu-se astfel caracteristicile originale ale lemnului.

La randul lor, scaunele tapitate au scheletul din lemn masiv cu picioare din stejar sau fag, acoperite cu un strat de lac natur si finisate in nuante de nuc, kolonial sau venghe. Tapiteria este din piele ecologica sau din tesatura avand o gama diversificata de culori.

Ce ne recomanda

Ce ne recomanda pe noi ca si companie este o intrebare la care raspunsul este formulat de cifra de afaceri cat si de numarul mare de clienti multumiti de produsele noastre.

Principalele aspecte fiind: experienta in domeniul prelucrarii lemnului de aproape un sfert de secol, tehnologia moderna, transparenta imbinata cu profesionalismul, calitatea produselor, unicitates si originalitatea modelelor si nu in ultimul rand mixul dintre stilurile clasice, moderne si rustice.